Lidmaatschap SkiClub Zoetermeer

Onze regionale, bij de Nederlandse Skivereniging aangesloten, vereniging bestaat sinds 1 mei 2004. Wij richten ons op de (winter)sporters in Zoetermeer en omstreken. Trainingen worden zowel in Zoetermeer als in Voorburg gegeven door gediplomeerde trainers.

Naast de trainingen worden er door het jaar heen diverse activiteiten georganiseerd: een sportieve afsluiting van het zomerseizoen (of het begin van het winterseizoen, net hoe je het ziet), wandelingen op locatie en gezellige/smakelijke bijeenkomsten. Wij zijn ongeveer 140 leden groot.

Als je bij onze vereniging traint moet je ook lid worden van onze vereniging. Voor het lidmaatschap betaal je contributie. Voor deze contributie ontvang je jaarlijks in juni een rekening.

De SkiClub Zoetermeer e.o. is aangesloten bij de Nederlandse Skivereniging (NSkiV). De grootste wintersportorganisatie in Nederland. (Wat de KNVB is voor de voetbalclub is de NSkiV voor onze vereniging.) In de hoogte van de contributie van SkiClub Zoetermeer e.o. wordt onderscheid gemaakt tussen leden die wel of geen lid zijn van de NSkiV.

Onze statuten en huishoudelijk reglement kun je hier downloaden:
Statuten
Huishoudelijk reglement

Nederlandse Ski Vereniging
De Nederlandse Ski Vereniging is dé organisatie voor iedere wintersportliefhebber. Wintersport is fantastisch, en de Nederlandse Ski Vereniging is er om dit voor iedereen zo leuk en zo veilig mogelijk te houden. Je krijgt toegang tot mooie producten en flinke kortingen. Je vindt veel informatie en tips van de experts en je kunt je voorbereiden op een leuke en veilige wintersport. Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap: www.wintersport.nl