20 Dec 2017
oliebollenparty
Oliebollen- en Glühweinparty geslaagd

Dankzij de onovertroffen glühwein van ons aller Wimke en de heerlijke oliebollen van bakker Jongerius was de oliebollenparty dit jaar weer zeer geslaagd!

Uiteraard werd er eerst stevig gesport. Een aantal geblesseerde leden sloot na afloop van de training aan en gezamenlijk luidden wij het oude jaar uit.

19 Nov 2017
Vlag door Wiily_kleiner
Spontane donatie

Totaal onverwachts ontving de voorzitter, Mila Sistermans, uit handen van Willy van Toorn een totaal gereviseerde vlag van de Nederlandse Ski Vereniging. Willy zorgde ervoor dat er alle vier de hoeken van de vlag door zeilmakerij Firma Moers werden verstevigd en tegelijkertijd liet Willy er mooie gaten in maken opdat de vlag gemakkelijker opgehangen kan worden. "Het was geen doen de vlag op onze stempelpost voor de Geuzendag bij Happy Moose op te hangen; met plakband krijg je de vlag nooit netjes recht gespannen en nu wel" - zo lichtte Willy haar spontane verbetering toe.

2 Nov 2017
image001
Stichting Happy Days blij verrast

Door de deelnemende verenigingen is een bedrag van € 1.628,- opgehaald voor het goede doel van de Geuzendag 2017. Jessica Rog nam de cheque in ontvangst namens de Stichting Happy Days uit handen van René van der Spek, voorzitter van de Geuzendag. Jessica bedankte alle deelnemers met de woorden "Wat hebben jullie een mooi evenement neergezet 24 september 2017. Wij willen jullie hartelijk bedanken dat jullie Happy Days als goed doel hebben omarmd en zijn heel blij met dit bedrag. Hierdoor kunnen 8 kinderen mee op kamp deze zomer. Namens alle vrijwilligers en natuurlijk ook namens alle kinderen die straks met ons mee kunnen: enorm bedankt!"

24 Sep 2017
WhatsApp Image 2017-09-24 at 12.17.20
Eerste Geuzennordicwalking een feit

Met zo’n 15 vrijwilligers was de SkiClub Zoetermeer vanaf 9 u in touw voor de eerste editie van het Geuzennordicwalking. Wat een bijzondere dag!

Er werden ontelbare folders uitgedeeld, inschrijvingen vastgelegd, eindeloos veel peilen uitgezet én weer opgehaald en met tomeloos enthousiasme Nordic- en SneeuwFit clinics gegeven in de Dorpsstraat. Uiteindelijk liepen er 30 deelnemers mee verdeeld over de twee routes van 12 en 5 km, waarvan zo’n 60% van buiten de vereniging. Via de gezellige rust- en stempelpost bij Happy Moose bereikte iedereen voldaan en verrast over zoveel groen in Zoetermeer weer de finish.

18 Sep 2017
Geuzendag deelnameformulier
Deelnameformulier Geuzen nordic walking

Voor het Geuzen nordic walken is een apart deelnameformulier ontwikkeld.

Om zondag 24 september sneller van start te gaan, kun je alvast het deelnameformulier downloaden, afdrukken en ingevuld meenemen. Het inschrijfgeld bedraagt 3,50 euro. Graag gepast en contant betalen.

9 Jul 2017
IMG_3219
Folder GeuzenNordicWalking is klaar

Dankzij het harde werk van onze vormgeefster en van onze drukker is de Geuzen Nordic Walking folder nu beschikbaar. Klik hier voor een digitaal exemplaar of vraag een aantal gedrukte exemplaren op via info@skizoetermeer.nl .

29 Jun 2017
untitled
NSkiV ook sponsor goede doel Geuzendag

Ook de Nederlandse Ski Vereniging sponsort onze activiteiten tijdens de Geuzendag en levert hiermee een mooie bijdrage aan de Stichting Happy Days.

Bedrijven die ook geïnteresseerd zijn in sponsoring kunnen contact opnemen met ons. Wij hopen uiteraard dat we voor dit goede doel nog veel meer sponsoren kunnen vinden. Stuur een mail aan info@skizoetermeer.nl en ontvang ons sponsorvoorstel.

12 Jun 2017
TravelSafe
TravelSafe sponsort goede doel Geuzendag

Ten behoeve van het goede doel de Stichting Happy Days worden onze activiteiten tijdens de Geuzendag gesponsord door TravelSafe. TrafelSafe heeft een uitgebreid assortiment om gezondheidsrisico’s tot een minimum te beperken tijdens de vakantie.

Bedrijven die ook geïnteresseerd zijn kunnen met ons contact opnemen. Wij hopen uiteraard dat we voor dit goede doel nog veel meer sponsoren kunnen vinden. Stuur een mail aan info@skizoetermeer.nl en ontvang het sponsorvoorstel.

1 Jun 2017
geuzendag-logo-kl
SkiClub Zoetermeer doet mee met de Geuzendag

De SkiClub Zoetermeer e.o. doet dit jaar voor het eerst mee met de Geuzendag. Als nieuwkomer bij dit mooie evenement organiseert onze NordicFit afdeling twee nordic walking routes van ongeveer 5 en ongeveer 12 km. Op de Geuzendag geven wij 3 clinics: Nordic Walking en Sneeuwfit.

Kijk voor meer informatie op onze pagina: http://geuzendag.nl/geuzennordicwalking/
Daar kun je ook het deelnameformulier vinden.

Eerste sponsor voor het goede doel: TravelSafe!
TrafelSafe heeft een uitgebreid assortiment om gezondheidsrisico’s tot een minimum te beperken tijdens de vakantie.

Ook de NSkiV sponsort via ons de Stichting Happy Days.

Horecagelegenheid Happy Moose biedt onderdak aan onze stempelpost én zorgt voor een kleine versnapering voor de deelnemers.

Wij alle sponsoren erkentelijk voor hun bijdrage!

Bedrijven die geïnteresseerd zijn in sponsoring kunnen contact opnemen met het bestuur. Wij hopen uiteraard dat we voor dit goede doel nog veel meer sponsoren kunnen vinden. Stuur een mail aan info@skizoetermeer.nl en ontvang het sponsorvoorstel.

28 Mei 2017
Nordic Prumzurlay 02
Geslaagde Nordic-week in Prümzurlay

Een bekende plek, maar weer een heel nieuw parcours verkende de groep nordiccers dit voorjaar in Prümzurlay (D).

15 Mei 2017
IMG_2830
Nieuwe clubkleding is binnen

Ruim 60 leden hebben één of meerdere kledingstukken besteld. Dat is een mooi aantal, het zal een leuk gezicht zijn om straks zoveel mensen in dezelfde kleding te zien sporten. Deze GoFitters trokken hun nieuwe shirts gelijk aan en trainden er heerlijk in.

23 Apr 2017
geuzendag-logo-kl
Geuzen Proefwandeling Nordic Walking geslaagd

Op een zondag in april bij prachtig zonnig wandelweer liep een stel enthousiaste leden bij wijze van proef een van de twee Nordic Walking routes die door de SkiClub Zoetermeer e.o. aangeboden gaan worden tijdens de Geuzendag op 24 september a.s.

7 Apr 2017
orchidee excursie
Rondleiding orchideeënkwekerij Ter Laak een succes

Een groep van 23 mensen kwam vrijdag 7 april naar de orchideeënkwekerij “Ter Laak” in Wateringen voor een rondleiding.

30 Mrt 2017
Voorjaarsclinics
Opening zomerseizoen met twee clinics

Op 27 en 29 maart stond er bij de opening van het zomerseizoen een speciale techniektraining voor zowel NordicFitters als GoFitters op het programma. Deze trainingen werden gegeven door 2 ervaren trainers.

12 Feb 2017
winterwandeling
Witte winterwandeling

We hadden het niet mooier kunnen hebben: een prachtig witte wereld wachtte ons in de duinen achter de Wassenaarse Slag zondag 12 februari. Bijna 30 leden namen deel aan deze speciale winterse training.

1 Jan 2017
IMG_20150425_094144
Kennismakingstrainingen

Het is ook dit jaar weer mogelijk om vrijblijvend een aantal keren te komen kennis maken met de trainingen die onze vereniging geeft. In de rubriek "Sporten" staat een overzicht van de trainingen SneeuwFit, GoFit en NordicFit en de tijdstippen waarop deze trainingen gegeven worden. U bent van harte welkom, wel graag een mailtje naar trainingen@skizoetermeer.nl. Dan kunnen wij rekening houden met uw komst!

17 Dec 2016
oliebollen
Glühwein- en Oliebollenparty

Ter afsluiting van 2016 werden er oliebollen uitgedeeld na afloop van de frisse zaterdagochtendtraining waarbij ook veel SneeuwFitters aanwezig waren. Dit alles omlijst met onvervalste wintersportmuziek. Gelukkig ontbrak ook de speciale glühwein van een van onze leden niet en natuurlijk was er koffie, thee en warme chocolademelk.

3 Dec 2016
Sinterklaas bij GoFit
Sinterklaas bij Skiclub Zoetermeer

In de week voor 5 december werden er echte chocoladeletters uitgedeeld bij de trainingen. Deze kleine 5-december attentie viel goed in de smaak.

17 Nov 2016
westfeld 2
Nordic walkers op stap in Sauerland

Van 17 november tot 20 november had een stel enthousiaste nordic walkers van onze vereniging een aantal heerlijke dagen in het Sauerland. Een comfortabel hotel in een prachtige omgeving en natuurlijk die 19 gezellige mensen hebben deze dagen tot een succes gemaakt. Met dank aan Hans van der Gronden voor de geweldige organisatie. Op onze Facebook-site staan meer foto's van deze reis.

29 Okt 2016
panorama buytenpark
Training Buytenpark

Ter afwisseling van het Westerpark werd de GoFit training vandaag in het prachtige Buytenpark gehouden. Na een korte warming-up zette Paul ons aan het werk in de heuvels. Berg op - berg af; het leek wel droogskiën. Dat alles afgewisseld met de nodige interval-, arm-, en beenspieroefeningen.
Na een uur kwamen we voldaan bij de bowling terug: de koffie smaakte welverdiend!

24 Sep 2016
najaarsloop-2
Uitslagen Najaarsloop 2016

Wat een goed evenement, de najaarsloop dit jaar! Het weer zat mee, de startlocatie lag lekker in het zonnetje en de de organisatie door onze activiteitencommissie in combinatie met de trainers liep weer heel soepel!

13 Mei 2016
20160509_202643
Clinic “natuurlijk hardlopen” gehouden

Maandagavond 9 mei was er voor alle GoFitters een clinic over natuurlijk hardlopen. Deze clinic werd gegeven door barefootrunner Ivo van Tol. Met veel deskundigheid vertelde hij over de voordelen van het lopen op deze speciale schoenen en het gunstige effect hiervan op het lichaam.

Na afloop werden er onder het genot van een kopje koffie diverse schoenen gepast waarbij opviel dat de kleur en het uiterlijk van de schoenen toch ook belangrijk waren voor onze vrouwelijke GoFitters.

7 Mrt 2016
image
Nordic trainers KWBN-lid

De nordic walking trainers (vlnr) Erik Lodder, Jan van der Vegt en Hans van den Gronden hebben een licentie gekregen van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Dit is een actieve bond. De licentie geeft leuke mogelijkheden voor bijscholing. Op 9 april gaan ze in een bijscholing voor ons al nieuwe ideeën opdoen.

1 Jan 2016
wandeltochten
Voortaan ook wandeltochten in Zuid-Holland in de agenda

Vanaf heden zullen in de agenda ook wandeltochten in Zuid-Holland worden opgenomen. De wandeltochten worden niet door SkiClub Zoetermeer georganiseerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de website van de organisatie.

25 Okt 2015
2015_combi_najaarsloop-16
Uitslagen Najaarsloop 2015

Het was een prachtige ochtend! Zowel wat betreft het weer, de gezelligheid maar zeker ook de organisatie door onze activiteitencommissie in combinatie met de trainers. Dank!