GoFit – wat is dit precies?

GoFit is een training die binnen onze vereniging is ontstaan. Behalve de SneeuwFit training voor binnen, wilden wij ook graag een buitentraining aanbieden. Voor iedereen, jong en oud, wintersporter en zomergast. Het trainingsprogramma is gevarieerd; hardlopen wordt afgewisseld met oefeningen die de  bewegingen bij het skiën, snowboarden of langlaufen nabootsen. Vergroten van de kracht en verbeteren van het uithoudingsvermogen staan centraal.
Het programma wordt jaarrond aangeboden. In de wintermaanden op de zaterdagmorgen, en gedurende de zomermaanden op maandagavond.

Deze trainingsvorm is ook voor niet wintersporters een perfecte manier om je conditie goed op peil te brengen of te houden. De training bevat veel elementen van het tegenwoordig zo populaire bootcamp.

Onder onze deskundige begeleiding is het mogelijk dat iedereen op zijn eigen niveau deze sport kan beoefenen.

Sporters schrijven Gezond en fit, dat willen we allemaal zijn én blijven. Ruim 15 jaar neem ik al deel aan de wekelijkse trainingen van SkiClub Zoetermeer. Hardlopen afgewisseld met oefeningen onder leiding van een ervaren trainer. De mooie omgeving van het Zoetermeerse Westerpark en de enthousiaste en gezellige groep van hardlopers maken dat het geen opgave is om te werken aan mijn fitheid. De enkele keer dat je minder zin hebt, bijvoorbeeld de dag na een feestje, sleept de groep je er wel doorheen.

Iedereen kan in zijn eigen tempo meetrainen, dus je kan rustig beginnen.
Al deze mensen met een verschillende achtergrond hebben één ding gemeen, ze werken aan hun conditie en nemen hun gezondheid serieus. Ik kan de training van harte aanbevelen.

Geef je op voor een proefles en wordt net zo enthousiast als ik en voor je het weet train je met veel plezier mee.

Tot binnenkort.