30 okt 2017
Nordic walking reis naar Westfeld
Nordic walking reis naar Westfeld
30 oktober, 2017

Vanaf 26 oktober tot 29 oktober 2017 was de groep Nordicers wederom te gast bij het inmiddels vertrouwde adres Hotel Bischof in Westfeld vlak bij Winterberg. De groep bestond dit keer uit 17 deelnemers. Ten opzichte van 2016 waren wij dit jaar 3 weken eerder. Dat resulteerde in minder regenachtige dagen, maar wel bewolkt.

De wandelingen werden door Hans, Greet en Marius besproken, gewikt en gewogen. Bij het ontbijt de laatste puntjes op de ”I” gezet und jetzt geht’s los! Er werd zoveel mogelijk gebruik gemaakt van bewegwijzerde routes. Ontbraken deze dan werd het navigatie-apparaat tevoorschijn gehaald. Ook dit jaar waren er weer pittige wandelingen bij met lengtes van ongeveer 15 tot 20 km over stijgende en dalende wandelpaden.

Tussen de middag werd zoveel mogelijk geluncht in een restaurant waar ook de niet-wandelaars konden aanhaken. Na thuiskomst werden de wandelingen verder geëvalueerd onder het genot van een alcoholische drankje, gevolgd door een wisselend en steeds smakelijk diner.

Al met al weer een sportief en vooral gezellige reis.