30 sep 2018
Uitslagen Najaarsloop 2018
deelnemers nordicfit en gofit
Uitslagen Najaarsloop 2018
30 september, 2018

Terug van weggeweest en een groot succes gezien de opkomst! Op een nieuwe locatie organiseerde de nieuwe Activiteitencommissie zaterdag 29 september een traditioneel evenement: de Najaarsloop.  De Activiteitencommissie had als locatie gekozen voor het buurthuis “’t Anker” van de Waterbuurtvereniging, gevestigd aan het Schuitwater 2 te Zoetermeer. Van daaruit vertrok de groep gezamenlijk richting Westerpark alwaar het startsein werd gegeven voor 3, 6 of 9 km.

Ruim 30 deelnemers liepen een mooie route door de zuidoostkant van het Westerpark, prima uitgepijld, waarbij door een enkeling zelfs een PR gezet werd. Alle uitslagen staan hier.

Nadat de laatsten over de finish kwamen, ging men terug naar het buurthuis waar de koffie met heerlijke cupcakes klaarstond voor alle deelnemers, familie en bekenden. Zelfs trainster Daniëlle was langsgekomen met haar twee kinderen. Bij de koffie werden cupcakes geserveerd, speciaal gebakken door de 11-jarige Anne. Naast het bakken van cupcakes, laat Anne ook haar haar groeien dat zij gaat doneren samen met het ingezamelde geld aan Stichting Haarwensen. Wat een goed initiatief!

De Najaarsloop was dit jaar weer een succes. Veel dank aan de Activiteitencommissie voor het faciliteren van deze prima ochtend.